top of page

Om oss

Prosess Industri AS ble startet i 1994 og har siden den gang opparbeidet seg en betydelig kompetanse på utstyr til salt- og klippfiskindustrien og innen håndtering og behandling av salt. I tillegg til dette leverer også Prosess Industri skreddersydde tjenester og løsninger til andre næringer som for eksempel mat- og næringsmiddelindustrien. Bedriften har avdelinger for prosjektering, design og utvikling av både mekanisk og elektrisk utstyr.

I dag er det opparbeidet et så bredt kompetansenivå at det sjelden er behov for å utkontraktere oppgaver til en tredjepart. Prosess Industri har i dag 25 ansatte, derav 10 ingeniører, 13 fagarbeidere og tre ansatte med administrative oppgaver. Ingeniøravdelingen har god bredde og besitter kompetanse innen disiplinene mekanikk, elektro, automasjon, skip og data, og det samme gjelder for fagarbeiderne.

Prosess Industri produserer sine anlegg og maskiner selv på Flatholmen i Ålesund. All styring og elektronikk blir også designet og bygget internt, og dette resulterer i at bedriften kan levere komplette anlegg til kundene.
Prosess Industri har i dag en ledene rolle i salt- og klippfiskindustrien og leverer produksjonslinjer til flere av de største aktørene innen bransjen. Jangaard, Fjordlaks, Hofseth, GC Rieber, Saltimport, Br.Sperre og Nils Sperre er bare starten på en lang og solid kundeportefølje som Prosess Industri har opparbeidet seg.
I dag står det anlegg levert av Prosess Industri i hele Norge, både på land og til havs.

Faceicon.jpg
Oddgeir Berge
Eier 
Faceicon.jpg
Asbjørn Asbjørnsen
Daglig leder
Faceicon.jpg
Brian Søe Valde
Produksjonsansvarlig
Faceicon.jpg
Ole Marius Bjørge
Teknisk ansvarlig
Faceicon.jpg
Einar Synnes
Økonomiansvarlig

+47 70 10 30 40

bottom of page